aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ Αθ.: Ο Ρεμπρόφ και ο Μιλόγεβιτς

Αντίστροφα μετράνε πλέον στην ΑΕΚ για το θέμα της επόμενης ημέρας της τεχνικής ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι δεδομένο πως στο ρεπορτάζ υπάρχουν πληροφορίες και δεδομένα που «φωτογραφίζουν» τις περιπτώσεις που βρίσκονται πιο μπροστά, τουλάχιστον σε επίπεδο επιλογών του club, για τον διάδοχο του Μανόλο Χιμένεθ.

Είναι ξεκάθαρο ότι στην Ενωση έχουν αποφασίσει μέχρι το τέλους του μήνα που διανύουμε να έχει υπάρξει συμφωνία και ανακοίνωση του προσώπου και των συνεργατών του που θα αναλάνουν να «χτίσουν» την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η πρώτη γνωστή και δεδομένη περίπτωση είναι αυτή του Σεργκέι Ρεμπρόφ, με την ΑΕΚ να τον έχει σαν πρώτη επιλογή και να έχει επιχειρείσαι να του αποσπάσει το «ναι» τόσο σε επίπεδο πρότζεκτ όσο και οικονομικό. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος οι πληροφορίες αναφέρουν, όπως σημειώσαμε και χθες (22/5),πως το ποσό που μπορεί να κερδίζει ετησίως ο 47χρονος κόουτς μπορεί και να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ (1,2 με τα μπόνους).

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την απάντηση του Ουκρανού, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί δύσκολη περίπτωση όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη στο gazzetta.gr, με τις προοπτικές που έχει για το μέλλον του πλην της Ενωσης (αυτή τη στιγμή γιατί το μέλλον δεν το ξέρει κανείς) να είναι η Αλ Αϊν που δύναται να του δώσει πολύ περισσότερα χρήματα (2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) και η Εθνική Ουκρανίας. Δεν αποκλείεται βέβαια στο «παιχνίδι» να μπουν και άλλες ομάδες όπως από την Τουρκία που είχαν υπάρξει δημοσιεύματα για τη Φενέρμπαχτσε ή τη Ρωσία όπου είχε γραφτεί για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος είναι μία περίπτωση που η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσωπικά έχουν εξετάσει και στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς όμως να προχωρήσει κάτι, γιατί επιλέχθηκε τότε να συνεχίσει στον πάγκο ο Μανόλο Χιμένεθ. Η υποψηφιότητα του Σέρβου που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα (και άλλων που υπάρχουν για την ομάδα), εννοείται πως θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη της υπόθεσης Ρεμπρόφ. Πάντως είναι δεδομένο πως όσο περνούν οι ημέρες και οι ώρες, πλέον κυρίως οι ώρες, η περίπτωσή του Μιλόγεβιτς όλο και κερδίζει έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ