aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEA Bola: «Στο δρόμο για την ΑΕΚ ο Καρντόσο»

A Bola: «Στο δρόμο για την ΑΕΚ ο Καρντόσο»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, όπως επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία. Η έγκυρη εφημερίδα A Bola αναφέρει πως ο 47χρονος τεχνικός είναι «στο δρόμο για την Ελλάδα» .

«Απομένει μόνο η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, που αναμένεται τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της A Bola, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ήδη τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο ρόστερ της ΑΕΚ, αναλύοντας εξονυχιστικά κάθε παίκτη και στην Ελλάδα θα τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Ναντ και τη Θέλτα», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα. 

Ένα άλλο έγκυρο πορτογαλικό Μέσο, η O’ Jogo, αναφέρει πως «… η ΑΕΚ είχε εξ αρχής στόχο την πρόσληψη ενός Πορτογάλου προπονητή και στη λίστα της ήταν ο Ίβο Βιέιρα (Μορεϊρένσε), ο Ντανιέλ Ράμος (Ρίο Άβε) και ο Φόλια (Πορτιμονένσε, είχε περάσει και σαν παίκτης από την ΑΕΚ), αλλά κατέληξε στον Μιγκέλ Καρντόσο. Οι συζητήσεις πάνε καλά, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ