aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑ Bola: Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις για Σεμέδο

Α Bola: Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις για Σεμέδο

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο, σταμάτησαν. Τουλάχιστον έως την άλλη εβδομάδα λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Οπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», μπήκε μία άνω τελεία στις συζητήσεις μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και της Μπενφίκα για την πιθανή μεταγραφή του Πορτογάλου στόπερ, Ρούμπεν Σεμέδο, λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Το εν λόγω δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, αναφέρει την ύπαρξη πιθανότητας πρότασης από άλλη ομάδα και επιστροφή του μάνατζερ, Ουλίσες Σάντος στη Λισαβόνα.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς αυτό το Σάββατο έχει προγραμματιστεί ένας αγώνας με μεγάλη σημασία για το κλαμπ, που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, πίεσε τον Σεμέδο να παραμείνει στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Έλληνες έβαλαν ξανά κάτω τα δεδομένα και έκριναν ότι μπορούν να λάβουν μία ανώτερη προσφορά από τα 10.000.000 ευρώ που ζήτησαν αρχικά από την Μπενφίκα για το deal.

Ο Ουλίσε Σάντος, ο μάνατζερ που εκπροσώπησε την Μπενφίκα, επέστρεψε στην Πορτογαλία και η μπάλα είναι τώρα στην πλευρά των αετών που καλούνται να αναλάβουν εκ νέου πρωτοβουλία βελτιώνοντας την πρότασή τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ