aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕκτός προπονήσεων ο Σισέ στον Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνς

Εκτός προπονήσεων ο Σισέ στον Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνς

Tα όρια φαίνεται πως ξεπέρασε ο Παπ Αμπού Σισέ στον Ολυμπιακό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει κάνει μία εξαιρετική κατά γενική ομολογία σεζόν, αποκλείστηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ο διεθνής στόπερ ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για αυτό το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τιμωρήσει τον παίκτη του και να στείλει μήνυμα στους υπόλοιπους πως δεν ανεχθεί ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως από σήμερα ο Σισέ θα προπονείται μόνος του στον Ρέντη και ο Μαρτίνς είναι εκείνος που θα αποφασίσει πότε θα… λήξει η τιμωρία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ