aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΖοσέ Σα: Η... κακία με τον Μαρτίνς και το περιστατικό κλοπής στην Ελλάδα

Ζοσέ Σα: Η… κακία με τον Μαρτίνς και το περιστατικό κλοπής στην Ελλάδα

Ο Ζοσέ Σα έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην πατρίδα του και μίλησε μεταξύ άλλων για τη θητεία του στον Ολυμπιακό και το πώς άλλαξε η σχέση του με τον Μαρτίνς, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή στην Ελλάδα.

Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού που το καλοκαίρι πωλήθηκε στη Γουλβς ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην «Tribuna Espresso» πως:

«Ανοργανωσιά στους δρόμους και πιολύ ζεστό κλίμα. Ο καιρός είναι καλός, είναι πάντα ηλιόλουστος, σπάνια βρέχει. Ο Ολυμπιακός έχει καλές εγκαταστάσεις και καλό γήπεδο. Τα άλλα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο καλά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το καλό ήταν πως με τον Ολυμπιακό έπαιξα στο Champions League, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εκεί».

Αναφορικά με τη σχέση του με τον Μαρτίνς, με τον οποίο συνυπήρξε στη Μαρίτιμο, είπε: «Στον Ολυμπιακό ήμουν πιο ώριμος και η σχέση μας στην Ελλάδα μεγάλωσε. Στη Μαρίτιμο με έβαζε να παίζω, αλλά με έβγαλε κάποια στιγμή χωρίς να μου εξηγήσει το γιατί και είχα μια κακία μαζί του. Αυτό όμως ξεπεράστηκε στην Ελλάδα, είχαμε πλέον καλή σχέση».

Παράλληλα ο Πορτογάλος γκολκίπερ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα κάποιος του έκλεψε το δαχτυλίδι που επρόκειτο να δώσει στην κοπέλα του για τους αρραβώνες τους.

Από εκεί και πέρα στάθηκε στη δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό όπου πανηγύρισε το νταμπλ, κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας και κατέκτησε το Nations League, ενώ σε ερώτηση που του έγινε απάντησε πως εάν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, ίσως να είχε γίνει τραγουδιστής!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ