aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΖητάει εγγυήσεις για την υγεία του Καβάνι η Μπαρτσελόνα

Ζητάει εγγυήσεις για την υγεία του Καβάνι η Μπαρτσελόνα

Ο έμπειρος Ουρουγουανός στράικερ δεσμεύεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα χρονιά.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα, έχει στην κορυφή της λίστας της, τον Έντινσον Καβάνι, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι κι ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του τον Γενάρη. Αλλωστε, φέτος και ειδικά μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο 34χρονος άσος μετράει μόλις οκτώ συμμετοχές, έχοντας απολογισμό ένα γκολ, με την πόρτα της εξόδου να είναι ανοιχτή.

Οπως αναφέρει ωστόσο η «Sport», η Μπαρτσελόνα ζητάει εγγυήσεις όσον αφορά την υγεία του, αφού τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Πιο πρόσφατος αυτός κόντρα στην Αταλάντα στο Champions League στις 2 Νοεμβρίου. Εκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά, κάτι που βάζει σε σκέψεις τους «μπλαουγκράνα» όσον αφορά το πόσο έτοιμος είναι να αγωνιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ