aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Υπογράφει ως ελεύθερος στη Ρόμα ο Αουάρ

Υπογράφει ως ελεύθερος στη Ρόμα ο Αουάρ

Στη Serie A φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουσέμ Αουάρ. Έπειτα από μια εξαετία στην πρώτη ομάδα της Λυών, ο Αλγερινός είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και φαίνεται πως έχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία με τη Ρόμα!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «Sky Sports Italia», το οποίο έκανε γνωστό πως οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την άμεση έναρξη της συνεργασίας τους, με τον 24χρονο να υπογράφει ως ελεύθερος μέσα στο καλοκαίρι.

Αν και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ταλαιπωρηθεί από ουκ ολίγους τραυματισμούς, ο Αουάρ παραμένει ένας από τους πιο ταλαντούχους μέσους του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως στο παρελθόν μαγνήτισε τα βλέμματα συλλόγων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ, οι οποίες τον εξέταζαν σοβαρά για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Το πεπρωμένο του ωστόσο τελικά φαίνεται πως βρίσκεται στη Ρώμη και το ιταλικό ποδόσφαιρο, με τον Αλγερινό να μετράει αντίστροφα για την υπογραφή της συμφωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ