aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΥπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029 ο Μπέλινγκαμ!

Υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029 ο Μπέλινγκαμ!

Ο «κύβος ερρίφθη» για τον Τζουντ Μπέλινγκαμ!

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος του Relevo, Ματέο Μορέτο, ο ταλαντούχος Άγγλος μέσος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029 με μοναδική εκκρεμότητα πλέον να είναι η επίσημη ανακοίνωση των «μερένχες»!

Oι πρωταθλητές Ευρώπης, απέκτησαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ έναντι 100 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι την επομένη της ισόπαλης αναμέτρησης με τη Μάιντς για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga που σήμανε και την απώλεια του τίτλου για την Ντόρτμουντ ο Μπέλινγκαμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου και μοίρασε δώρα στους συμπαίκτες του ανακοινώνοντας την αποχώρηση του.

Με τη φανέλα της Μπορούσια, ο 19χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής κατέγραψε συνολικά 132 εμφανίσεις σημειώνοντας 24 τέρματα, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας το 2021!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ