aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΞεκινά η δίκη των κατηγορούμενων για τον θάνατο του Μαραντόνα - Από 8 ως 25...

Ξεκινά η δίκη των κατηγορούμενων για τον θάνατο του Μαραντόνα – Από 8 ως 25 χρόνια φυλάκισης!

Ξεκινάει η δίκη των κατηγορούμενων για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Επιβεβαιώθηκε αυτήν την Τρίτη ότι ο νευροχειρουργός Λεοπόλδο Λούκε, η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, και οι άλλοι έξι επαγγελματίες υγείας που κατηγορούνται για τον θάνατο του «Ντιεγκίτο» θα οδηγηθούν σε δίκη, κατηγορούμενοι ότι διέπραξαν μια «ανθρωποκτονία με ενδεχόμενη πρόθεση», όπως είχαν διατάξει πέρυσι οι εισαγγελείς και ο δικαστής της υπόθεσης.

Η απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα με απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, αποτελούμενο από τους δικαστές Κάρλος Φαμπιάν Μπλάνκο, Γκουστάβο Αντριάν Ερμπέλ και Ερνέστο Γκαρθία Μαανιόν.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 8 έως 25 χρόνια. Εκτός από τους προαναφερθέντες Λούκε, Κοσάτσοφ, οι υπόλοιποι έξι είναι ο ψυχολόγος Κάρλος Άνχελ Τσάρλι Ντίας, η Ελβετίδα Νάνσι Έντιθ Φορλίνι, ο βοηθός νοσηλευτής Μαριάνο Αριέλ Περόνι, οι νοσοκόμες Νταϊάνα Χισέλ Μαδρίδ, Ρικάρδο Ομάρ Αλμιρόν και ο γιατρός Πέδρο Πάμπλο Ντι Σπάνια.

Ο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών από πνευμονικό οίδημα και καρδιακή ανεπάρκεια στις 25 Νοεμβρίου 2020 σε ένα σπίτι στην ιδιωτική γειτονιά του Σαν Αντρές στο Τίγκρε, όπου υποβαλλόταν σε κατ’ οίκον νοσηλεία λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ, έχοντας υποβληθεί επίσης σε επέμβαση στο κεφάλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ