aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤσέλσι: Ο Μορένο εναλλακτική του Χάαλαντ

Τσέλσι: Ο Μορένο εναλλακτική του Χάαλαντ

Η Τσέλσι επιμένει για τον Ερλινγκ Χάαλαντ και απομένει η συναίνεση της Ντόρτμουντ για να ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή, η οποία θα ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ. Η γερμανική ομάδα, όμως, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Νορβηγό σταρ κατά τη καλοκαρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο φιλόδοξος Χάαλαντ φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς θέλει ν’ αγωνιστεί σε ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Η ομάδα του Λονδίνου θα πιέσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά έχει και εναλλακτικό σχέδιο για την ενίσχυση της επίθεσης της, ειδικά αν παραχωρήσει τον Τίμο Βέρνερ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «Fichajes», ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τόμας Τούχελ, επιμένει για τον Χάαλαντ, αλλά αν η Ντόρτμουντ αρνηθεί την παραχώρηση του, τότε οι «μπλε» θα κινηθούν για την απόκτηση του επιθετικού της Βιγιαρεάλ και της εθνικής Ισπανίας, Ζεράρ Μορένο, ο οποίος έκανε καταπληκτική σεζόν έχοντας φέτος στο ενεργητικό του 23 γκολ και επτά ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ