aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGATσέλσι, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης «φλερτάρουν» με τον Φάμπιο Καρβάλιο της Φούλαμ

Tσέλσι, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης «φλερτάρουν» με τον Φάμπιο Καρβάλιο της Φούλαμ

Τρία «μεγαθήρια» πολιορκούν τον 19χρονο άσσο της Φούλαμ, Φάμπιο Καρβάλιο. Λίβερπουλ, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως θα παλέψουν, μέχρι την τελευταία στιγμή, για να κάνουν δικό τους τον πιτσιρικά, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022, και πολύ πιθανό μια από τις τρεις να τον υπογράψει τότε ως ελεύθερο.

Από τώρα όμως έχουν αρχίσει να τον «γλυκοκοιτάζουν» και δεν αποκλείεται να δούμε κινήσεις από την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ποδοσφαιριστής, δικαίως έχει τραβήξει τα βλέμματα των τριών συλλόγων, αφού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ. Σε 10 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί (στα 8 από αυτά ως βασικός), μετράει ήδη 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Φάμπιο Καρβάλιο, Άγγλος με πορτογαλικές ρίζες, γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2002 στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας την Λισαβόνα. Από το 2014 ανήκει στα παιδικά τμήματα της Φούλαμ, ενώ την φετινή σεζόν, ο Μάρκο Σίλβα του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά και δικαίως με τις εμφανίσεις του, τράβηξε την προσοχή των μεγάλων ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ