aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤσεκάρει και Αθπιλικουέτα η Μπαρτσελόνα

Τσεκάρει και Αθπιλικουέτα η Μπαρτσελόνα

O Τσάβι έχει φροντίσει να αφήσει το δικό του στίγμα στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα. Πέρα από τους κανονισμούς που έχει θέσει και τον τρόπο ποδοσφαίρου που προσπαθεί να περάσει, ο Ισπανός, πλέον, τεχνικός άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή του Ντάνι Άλβες στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Καταλανός φαίνεται πως έχει ως πλάνο στο μυαλό του, να φέρει στην Βαρκελώνη αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να αποκτήσει η ομάδα επιπλέον προσωπικότητα και να βοηθηθούν οι νεαροί παίκτες, επίσης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται, με τον Ισπανό να θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ενώ το «ESPN» φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα όνομα έμπειρου ποδοσφαιριστή στα… ραντάρ των «μπλαουγκράνα».

Πρόκειται για τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2010 και έπειτα έχει αποχωρήσει από την Ισπανία. Προϊόν των ακαδημιών της Οσασούνα, ο 32χρονος πολυθεσίτης αμυντικός δείχνει να επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του και προφανώς το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα τον κολακεύει. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2022 και μοιάζει πιθανό να μην ανανεωθεί μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στους Λονδρέζους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ