aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΤσέφεριν: «Μια νέα εποχή για το ποδόσφαιρο γυναικών»

Τσέφεριν: «Μια νέα εποχή για το ποδόσφαιρο γυναικών»

«Η αναμονή επιτέλους τελείωσε». Μ’ αυτά τα λόγια ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ξεκίνησε τον χαιρετισμό σχετικά με την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Γυναικών.

Ο πρόεδρος της UEFA τόνισε πως μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να προκάλεσε πρόβλημα αρχικά στην διοργάνωση οδηγώντας στην αναβολή της, όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα βοήθησε ώστε να γίνει η διοργάνωση-ατραξιόν του φετινού καλοκαιριού τονίζοντας πως «Θα κάνει ”κατάληψη” σε όλα τα πρωτοσέλιδα, θα βάλει το ποδόσφαιρο γυναικών στο κέντρο του ενδιαφέροντος παγκοσμίως και φυσικά θα προσελκύσει καινούργιους φιλάθλους. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για να χτιστεί ένα μέλλον με γερά θεμέλια για το σπορ».

Ακόμη επεσήμανε την μεγάλη σημασία που έχει το γεγονός πως η διοργάνωση αυτή με τις συνθήκες που υπάρχει θα διεξαχθεί στην Αγγλία.

«Δεν υπήρχε καλύτερο μέρος από την Αγγλία, την πατρίδα του ποδοσφαίρου για να διεξαχθεί το τουρνουά που πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο και καλύτερο έβερ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών. Η αγγλική ομοσπονδία είναι πολύ έμπειρη στην διοργάνωση τέτοιων τουρνουά και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για το πόσο καλά ανταποκρίθηκαν σ’ αυτή την πρόκληση. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Κλείνοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το θέαμα της φετινής διοργάνωσης λέγοντας πως «κάθε Euro γυναικών έχει γράψει το δικό του χρυσό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική ιστορία και σίγουρα και το φετινό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ