aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤσάβι: "Ποτέ δεν είναι άδικο να δώσεις την Χρυσή Μπάλα στον Μέσι"

Τσάβι: “Ποτέ δεν είναι άδικο να δώσεις την Χρυσή Μπάλα στον Μέσι”

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα για το 2021. Το γεγονός αυτό σήκωσε αρκετή συζήτηση για το αν είναι δίκαιο, με τον Λεβαντόβσκι να μένει δεύτερος. Ο πρώην συμπαίκτης του Αργεντινού σταρ και νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, κατέθεσε τη δική του άποψη.

“Πρώτα να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αλεξία Πουτέγιας, έγραψε ιστορία. Συγχαρητήρια στον Πέδρι επίσης. Αυτό που έγινε με τον Μέσι μου φαίνεται ως ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο και στην ιστορία. Νομίζω ήταν ο Πεπ που είπε ότι ποτέ δεν είναι άδικο να δώσεις στον Μέσι τη Χρυσή Μπάλα. Πιστεύω το ίδιο. Ίσως το αξίζει ο Λεβαντόβκι, αλλά από την στιγμή που ανοίγει ο φάκελος και γράφει το όνομα του Μέσι, για ‘μένα είναι δίκαιο” σχολίασε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια στήριξε την άποψή του γιατί ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας: “Ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Στην ιστορία, ο Πελέ ήταν ο καλύτερος της εποχής του, ο Μαραντόνα της δικής του, όπως και ο Ντι Στέφανο. Όλα εξελίσσονται. Εάν σε 30 χρόνια βγει κάποιος σαν τον Μέσι μπορούμε να πούμε ότι είναι ο καλύτερο τους. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος της ιστορίας. Και όσον αφορά στον Νεϊμάρ, αν δεν κερδίζεις τίτλους, τότε αυτή θα είναι η θέση σου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ