aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤΡΕΛΑ: Θα πάρει 400 εκατ. ευρώ σε μια διετία από την Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά!

ΤΡΕΛΑ: Θα πάρει 400 εκατ. ευρώ σε μια διετία από την Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά!

Λεφτά με το… τσουβάλι προσφέρονται από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας! Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, ολοένα και περισσότεροι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές να αφήνουν την Ευρώπη για ομάδες της Ασίας.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μετακόμισε στην Αλ Νασρ, όπως και η αδιανόητη πρόταση (σσ. 1,2 δισ. ευρώ για μια διετία) που κατέθεσε προσφάτως η Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Τώρα, όλα δείχνουν πως είναι η σειρά του Καρίμ Μπενζεμά να αποχωρήσει από την Ευρώπη και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τα λεφτά που του προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ είναι… τρελά!

Διότι ως τώρα γνωρίζαμε πως η ομάδα του προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για συνεργασία δύο ετών, ωστόσο έρχεται το «ESPN» να το διαψεύσει και να αναφέρει πως θα πάρει τα διπλά. Και αυτό γιατί η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον Γάλλο φορ, αγγίζει τα 400 εκατ. ευρώ για τα δύο επόμενα χρόνια, ήτοι 200 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πώς να αρνηθεί μετά ο 35χρονος στράικερ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ