aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤούχελ: «Απογοητεύτηκα που είδα τον διαιτητή να γελάει με τον Αντσελότι»

Τούχελ: «Απογοητεύτηκα που είδα τον διαιτητή να γελάει με τον Αντσελότι»

Δυσαρεστημένος με την στάση του διαιτητή Σάιμον Μαρτσίνιακ, ήταν ο Τόμας Τούχελ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ρεάλ, καθώς όπως τόνισε απογοητεύτηκε που τον είδε να γελάει με τον Κάρλο Αντσελότι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στη Τσέλσι, ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League, με τον Τόμας Τούχελ να μένει δυσαρεστημένος από την στάση του διαιτητή της αναμέτρησης, Σάιμον Μαρτσίνιακ.

«Απογοητεύτηκα που τον είδα να γελάει με τον Αντσελότι. Είναι πολύ κακό ύστερα από έναν τέτοιο αποκλεισμό να βλέπεις τον διαιτητή να γελάει και να τα λέει χαμογελαστός με τον αντίπαλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του. Είναι πολύ κακή στιγμή για να το κάνεις αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ