aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο μήνυμα του Εμπαπέ στον Πέρεθ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία, καλή τύχη στον τελικό του...

Το μήνυμα του Εμπαπέ στον Πέρεθ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία, καλή τύχη στον τελικό του Ch. League»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού επέλεξε τελικά να αποδεχτεί την πρόταση των Παριζιάνων και να ρίξει… άκυρο σε αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης παρότι έμοιαζε να βρίσκεται μια ανάσα από τους «μερέγχες».

Ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε για την απόφασή του τον Φλορεντίνο Πέρεθ, στέλνοντάς του ένα μήνυμα στο κινητό.

Μεταξύ άλλων, ο Εμπαπέ τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι του πρόσφερε ο πρόεδρος της «βασίλισσας» να αγωνιστεί στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός και του ευχήθηκε καλή τύχη για τον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ το επόμενο Σάββατο (28/05).

«Θέλω να σας ενημερώσω πως επέλεξα να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που υποστηρίζω απ’ όταν ήμουν παιδί. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου, καλή τύχη στον τελικό του Champions League», ανέφερε.

Ο Πέρεθ με την σειρά του απάντησε στον Εμπαπέ ένα… καυστικό μήνυμα το οποίο πήγαινε προς τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου.

«Λυπάμαι για ό,τι έγινε τις τελευταίες ημέρες. Σου χάλασαν το όνειρο που έχεις από παιδί. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ