aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο Κόπα Άφρικα απειλείται από αυτονομιστές αντάρτες

Το Κόπα Άφρικα απειλείται από αυτονομιστές αντάρτες

Αυτονομιστές αντάρτες «απειλούν» τους διοργανωτές του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!
Μετά τη μετάλλαξη Όμικρον, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα φιλοξενηθεί από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου στο Καμερούν, απειλείται και από αυτονομιστές αντάρτες.

Οι ένοπλοι ορκίζονται πως θα κάνουν τα πάντα για να διακόψουν το τουρνουά με αποτέλεsμα να υπάρχει μία ανησυχία. Κοντά στην πόλη Λίμπε που θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αυτονομιστές μάχονται από το 2017 για την ανεξαρτησία τους, με τις συγκρούσεις, αλλά και τις τρομοκρατικές ενέργειες να μην έχουν σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τελευταία επίθεση έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο σε πανεπιστήμιο της περιοχής, τραυματίζοντας 11 άτομα. Ένοπλοι αστυνομικοί, χωροφύλακες και στρατιώτες έχουν ήδη τοποθετηθεί σε μεγάλες διασταυρώσεις, ενώ σημεία ελέγχου έχουν στηθεί στους δρόμους της πόλης, με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να τονίζουν με κάθε τρόπο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ