aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤο απίθανο μισάωρο του τρόμου για Μπαρτελόνα, Ατλέτικο και Τσέλσι!

Το απίθανο μισάωρο του τρόμου για Μπαρτελόνα, Ατλέτικο και Τσέλσι!

Ένα πρωτοφανές θρίλερ έζησαν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης και κατ’ επέκταση η Τσέλσι, καθώς σε υποθέσεις που άμεσα συνδεδεμένες, οι δύο ισπανικές ομάδες ήταν εκπρόθεσμες, ωστόσο η Λίγκα έδωσε το «ΟΚ» για να προχωρήσει ο δανεισμός του Αντουάν Γκριεζμάν στους «ροχιμπλάνκος».

Πώς έχει η κατάσταση…

Όπως μετέδωσαν όλα τα κορυφαία ισπανικά ΜΜΕ, ο δανεισμός του Γάλλου επιθετικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης «ναυάγησε», αφού η διορία των μεταγραφών πέρασε χωρίς οι δύο πλευρές να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό οφειλόταν στην καθυστέρηση από πλευράς Τσέλσι για τον δανεισμό του Σαούλ Νίγκεθ, η αποχώρηση του οποίου ήταν απαραίτητη για να προχωρήσει η όλη επιχείρηση.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή στην Αγγλία υπάρχει μια ώρα επιπλέον σε σχέση με την Ισπανία, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα πήραν 20λεπτη παράταση για να ολοκληρώσουν την υπόθεση, χρόνος που τελικά αποδείχθηκε καθοριστικός στις εξελίξεις. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ (Mundo Deportivo), τη στιγμή που η Λίγκα επίσημα διέψευσε κάτι τέτοιο, ισχυριζόμενη ότι όλα έγιναν στην ώρα τους. Η Τσέλσι κατάφερε να ολοκληρώσει εντός χρόνου τα τυπικά για τον Ισπανό χαφ και απ’ ευθείας άνοιξε ο δρόμος για τον Γκριεζμάν να επιστρέψει στη Μαδρίτη και για τον Λουκ Ντε Γιονγκ να πάει στην Μπαρτσελόνα από τη Σεβίλλη.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, όλοι πέτυχαν τους στόχους τους. Η Ατλέτικο ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στην επιθετική της γραμμή και μάλιστα όχι με ιδιαίτερο κόστος, η Μπαρτσελόνα αδειάζει από ακόμα ένα βαρύ συμβόλαιο και παίρνει έναν επιθετικό (Ντε Γιονγκ) που έχει καλή σχέση με τα δίχτυα ενώ η Τσέλσι προσθέτει μια ακόμα επιλογή για τα χαφ.

Δεδόμενα, καταγράφηκε ένα από τα πιο «finish» των τελευταίων χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ