aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤίνο Λιβραμέντο: Από οπαδός της Τσέλσι με διαρκείας, αντίπαλος των «μπλε» παρά την επιθυμία του...

Τίνο Λιβραμέντο: Από οπαδός της Τσέλσι με διαρκείας, αντίπαλος των «μπλε» παρά την επιθυμία του Τούχελ…

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προκαλέσει αντίκτυπο στη φετινή Premier League, με τους «άγιους» του Ραλφ Χάσενχουτλ να τον έχουν αγοράσει το καλοκαίρι έναντι περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην πρώτη του σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο έχει καταγράψει 7 συμμετοχές, έχει στον λογαριασμό του 1 ασίστ και έχει κερδίσει και το πέναλτι με το οποίο η Σαουθάμπτον ισοφάρισε προσωρινά στο πρόσφατο παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Λιβραμέντο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Τσέλσι. Γεννημένος κανονικά επί αγγλικού εδάφους με ρίζες από την Πορτογαλία λόγω της καταγωγής του πατέρα του, με τη μητέρα του να μην έχει γνωστοποιήσει τα στοιχεία της στο ευρύ κοινό και να κρατάει αποστάση από τη δημοσιότητα του γιου της…

Μεγαλώνοντας στα τμήματα υποδομής των «μπλε», ο Λιβραμέντο ήλπιζε και ονειρευόταν να καταφέρει να παίξει κάποια μέρα με το ανδρικό τμήμα της Τσέλσι σε γεμάτο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το έβλεπε με τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα, βρισκόταν στις εξέδρες με τον πατέρα και τον αδερφό του έχοντας και εισιτήριο διαρκείας, όμως η μοίρα τα έφερε πολύ διαφορετικά.

Η πρώτη του συμμετοχή στο γήπεδο που έβλεπε στον ύπνο του και ήθελε σαν τρελός να παίξει και να πάρει το χειροκρότημα, ήρθε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Το έκανε ως αντίπαλος. Ως μέλος της Σαουθάμπτον. Μάλιστα, ήταν εκείνος που πάτησε περιοχή κι έκανε τη ντρίμπλα στον Τσίλγουελ για να κερδίσει το πέναλτι από το οποίο ισοφάρισε προσωρινά ο Γουόρντ – Πρόους προτού διαμορφωθεί το τελικό 3-1 της Τσέλσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ