aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤιμές που προκαλούν ίλιγγο: Έως και 7.500 δολάρια το εισιτήριο στο φιλικό Ίντερ Μαϊάμι-Νιούελς

Τιμές που προκαλούν ίλιγγο: Έως και 7.500 δολάρια το εισιτήριο στο φιλικό Ίντερ Μαϊάμι-Νιούελς

Ιδιαίτερο συναισθηματικά το φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με τη Νιούελς Ολντ Μπόις για τον Λιονέλ Μέσι στις 15 Φεβρουαρίου στο DRV PNK του Μαϊάμι, με τον Αργεντινό να αντιμετωπίζει την ομάδα της πόλης τους και με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα και ο τεχνικός των Αμερικάνων, Τάτα Μαρτίνο, κατάγεται από το Ροζάριο, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Νιούελς, κατακτώντας παράλληλα τέσσερα πρωταθλήματα και ακόμη ένα ως προπονητής το 2013.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τεράστια, αλλά όποιος θέλει να αγοράσει ένα θα χρειαστεί να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην… τσέπη. Και αυτό διότι οι τιμές ανέρχονται από 120 έως 7.500 δολάρια, κάτι που δεν φαίνεται ότι θα επηρεάσει τον κόσμο, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως το sold out είναι κοντά!

«Χαίρομαι που μπορώ να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Νιούελς στο σπίτι μας στο Μαϊάμι. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας λόγω όλων όσων σημαίνουν για μένα η Νιούελς Ολντ Μπόις», ανέφερε ο Μαρτίνο, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σέρχιο Μπουσκέτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ