aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΘετικός στο να αναλάβει την εθνική Αγγλίας ο Τούχελ

Θετικός στο να αναλάβει την εθνική Αγγλίας ο Τούχελ

Στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος απολύθηκε τον Σεπτέμβριο από την Τσέλσι και ακόμη δεν έχει αναλάβει κάποια άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», ο Γερμανός δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να μείνει στην Αγγλία και να διαδεχθεί τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε περίπτωση που ο Άγγλος απομακρυνθεί από τον πάγκο της εθνικής, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Σάουθγκεϊτ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον υποβιβασμό της Αγγλίας στην δεύτερη κατηγορία του Nations League και αν αποτύχει στο Μουντιάλ το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει από την εθνική. Εάν γίνει αυτό, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο Τούχελ είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το όνομα του Γερμανού, μάλιστα, δεν έχει ξεχαστεί στην Αγγλία καθώς όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Τούχελ έχει ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις από συλλόγους της Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ