aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Θέλει να ξαναφέρει τον Λεάντρο Παρέδες στη Serie A η Ίντερ»

«Θέλει να ξαναφέρει τον Λεάντρο Παρέδες στη Serie A η Ίντερ»

Για έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ να εντάξει στο ρόστερ της τον Αργεντινό μέσο Λεάντρο Παρέδες το ερχόμενο καλοκαίρι, κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της η ιταλική
εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Το συμβόλαιο του 24χρονου με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το 2023, με τους Γάλλους να είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν σε περίπτωση που τους κατατεθεί μία πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ίντερ είναι διατεθειμένη να κάνει επίσημη κρούση για τον Αργεντινό, έτσι ώστε να τον επαναφέρει στην Ιταλία και τη Serie A, μετά από έξι σεζόν.

Ο Παρέδες ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς, πριν μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Κιέβο Βερόνα. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ρόμα, Έμπολι και Ζενίτ, πριν πάει στην Παρί τον Γενάρη του 2019, έναντι 40 εκατ. ευρώ. Με τους Παριζιάνους έχει πραγματοποιήσει 22 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ