aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΘέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Πογκμπά

Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Πογκμπά

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, σύμφωνα με το SportItalia, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου έχει πάρει την απόφασή του ν΄ αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Μετά από 5 χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους», με τους οποίους έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Europa League (2016/2017) και δύο League Cup, ο Πογκμπά αποφάσισε να μην υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα.

Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του SportItalia, ο ατζέντης του έμπειρου αμυντικού μέσου, Μίνο Ραϊόλα, έχει ήδη ενημερώσει τους «μπέμπηδες» για την απόφαση του πελάτη του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μπορέσει να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του ως ελεύθερος.

Στο παρελθόν ο διεθνής άσος έχει βρεθεί στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να προτιμά να επιστρέψει στο Τορίνο όπου πέρασε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.

Δεύτερη επιλογή παραμένει η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, ενώ σύμφωνα με το ίδιο πάντα ρεπορτάζ η περίπτωση της Παρί δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ