aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤέλος εποχής: Aποσύρεται από την ενεργό δράση ο Μεσούτ Οζίλ

Τέλος εποχής: Aποσύρεται από την ενεργό δράση ο Μεσούτ Οζίλ

Τέλος στη σπουδαία καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Μεσούτ Εζίλ, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σπουδαίος Γερμανός, κατέγραψε εντυπωσιακή πορεία στα γήπεδα της Bundesliga, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Σάλκε και της Βέρντερ Βρέμης, καταγράφοντας συνολικά 147 συμμετοχές, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012 καθώς και το Copa Del Rey και του Σούπερ Καπ της ίδιας σεζόν.

Επιπλέον, σημείωσε εξαιρετική πορεία και στην Premier League με την Άρσεναλ πανηγυρίζοντας την κατάκτηση τεσσάρων FA Cup και δύο Community Shield, μετά από
οκτώ χρόνια παρουσίας του στο «Emirates».

Το τέλος της καριέρας του τον βρήκε στη δεύτερη πατρίδα του την Τουρκία, όπου με τη Φενέρμπαχτσε και την Μπασάκσεχιρ αγωνίστηκε συνολικά σε 44 παιχνίδια. Μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα του Οζίλ, ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Γερμανίας το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. Με τα «πάντσερ» αγωνίστηκε 92 φορές σημειώνοντας 23 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ