aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Τελευταία προσφορά της Μπαρτσελόνα για Λεβαντόβσκι, δίνει 40+5 εκατομμύρια ευρώ»

«Τελευταία προσφορά της Μπαρτσελόνα για Λεβαντόβσκι, δίνει 40+5 εκατομμύρια ευρώ»

Το τελευταίο (;) «επεισόδιο» στο… σίριαλ της μετακίνησης του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από την Μπάγερν Μονάχου στη Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι παίχτηκε χθες…

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild», οι Καταλανοί φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια ακόμα κίνηση για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού, ανεβάζοντας εκ νέου την προσφορά τους προς τους Βαυαρούς.

Συγκεκριμένα, τώρα δίνουν 40 εκατομμύρια ευρώ φιξ και προσφέρουν ακόμα πέντε με την μορφή διαφόρων εφικτών μπόνους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Λεβαντόβσκι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Μπάγερν.

Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν δείχνει να… συγκινείται, λέγοντας πως ο Πολωνός στράικερ δεν είναι υπό παραχώρηση. Με τα ρεπορτάζ να καταγράφουν την απαίτηση της να αποζημιωθεί με τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ για να το… σκεφτεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ