aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤα βρήκε με τη Γουλβς για Τραορέ η Μπαρτσελόνα!

Τα βρήκε με τη Γουλβς για Τραορέ η Μπαρτσελόνα!

Η μεγάλη επιστροφή του Αντάμα Τραορέ στην Μπαρτσελόνα μετά από μία επταετία φαίνεται πως θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα, οι Καταλανοί τα βρήκαν με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ισπανού -με καταγωγή από το Μάλι- εξτρέμ, ο οποίος θα δοθεί δανεικός στους «μπλαουγκράνα» και το καλοκαίρι θα αποκτηθεί για μια τετραετία από τους «μπλαουγκράνα», καθώς υπάρχει οψιόν αγοράς στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ισπανική ομάδα, ωστόσο μένει να βρεθεί λύση στο θέμα του Ουσμάν Ντεμπελέ προκειμένου να απελευθερωθεί χώρος στο μπάτζετ της Μπάρτσα και να μπορεί να εγγραφεί ο Τραορέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ταχύτατος εξτρέμ αποτελεί προϊόν της Μασία, αλλά είχε αποχωρήσει το 2015, παίζοντας εν συνεχεία σε Άστον Βίλα, Μίντλεσμπρο και εσχάτως στους «λύκους». Για την περίπτωσή του, ενδιαφέρεται έντονα και η Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ