aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤα κορυφαία deals του... δαιμόνιου Ράνγκνικ σε Λειψία και Σάλτσμπουργκ!

Τα κορυφαία deals του… δαιμόνιου Ράνγκνικ σε Λειψία και Σάλτσμπουργκ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην έναρξη της συνεργασίας της με τον Ραλφ Ράνγκνικ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ως υπηρεσιακός ο 53χρονος τεχνικός.

Όπως σημειώνεται, ο Γερμανός προπονητής αναμένεται μετά το τέλος της σεζόν να αναλάβει διοικητική θέση στους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι τη σεζόν 2024. Μια θέση που την γνωρίζει καλά, καθώς για οκτώ χρόνια (2012-2020) διατέλεσε χρέη τεχνικού διευθυντή στις ομάδες του ομίλου της Ρεντ Μπουλ, όπως στη Λειψία, στη Σάλτσμπουργκ και στην βραζιλιάνικη Μπαγκραντίνο.

Το «έργο» που διατέλεσε όλα αυτά τα χρόνια – ειδικά στη Λειψία – είναι εκπληκτικό, καθώς μεταξύ των άλλων απέκτησε σπουδαίους παίκτες με μικρό κόστος, οι οποίοι στη συνέχεια απέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία των Γερμανών.

Ο… δαιμόνιος 53χρονος βρισκόταν πίσω από το deal του Χάαλαντ και Μανέ (4 εκατ. ευρώ) στη Σάλτσμπουργκ (8 εκατ. ευρώ), αλλά και σε εκείνες των Βέρνερ (14 εκατ. ευρώ) και Κεϊτά (1.5 εκατ. ευρώ) στη Λειψία.

Αναλυτικά τα κορυφαία deals του Ράνγκνικ:
Μουκιέλε 16 εκατ. ευρώ
Βέρνερ 14 εκατ. ευρώ
Ενκουνκού 13 εκατ. ευρώ
Χάαλαντ 8 εκατ. ευρώ
Μανέ 4 εκατ. ευρώ
Φόρσμπεργκ 3.7 εκατ. ευρώ
Ουπαμεκάνο 2.2 εκατ. ευρώ
Ζάμπιτσερ 2 εκατ. ευρώ
Κεϊτά 1.5 εκατ. ευρώ
Πούλσεν 1.5 εκατ. ευρώ
Κλόστερμαν 1 εκατ. ευρώ
Σζομποσλάι 500 χιλ. ευρώ
Κίμιχ 500 χιλ. ευρώ
Κονατέ Ελεύθερος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ