aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣυνεχίζονται οι επαφές με των Πολωνών με τον Τζέραρντ για την εθνική ομάδα

Συνεχίζονται οι επαφές με των Πολωνών με τον Τζέραρντ για την εθνική ομάδα

Ψάχνει νέο προπονητή η Πολωνία για να παίξει στα επερχόμενα προκριματικά του EURO 2024, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς.

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κουλέσα, ήρθε σε επαφή με τον Στίβεν Τζέραρντ, που είναι ελεύθερος μετά την απόλυση του από την Αστον Βίλα.

Μάλιστα ο Κουλέσα βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και αναμένεται να συναντηθεί με τον Τζέραρντ, προκειμένου να τον πείσει να καθίσει στον πάγκο της εθνικής.

Ο αντικαταστάτης του Μιχνίεβιτς, που αναμένεται να οριστεί σύντομα, θα οδηγήσει την εθνική Πολωνίας στα προκριματικά του EURO 2024, τα οποία αρχίζουν τον Μάρτιο, με αντιπάλους την Αλβανία, τα Νησιά Φερόε, τη Μολδαβία και την Τσεχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ