aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣυνεχείς επαφές Μίλαν με Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για μετεγγραφικά

Συνεχείς επαφές Μίλαν με Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για μετεγγραφικά

Εχασαν ως ελεύθερους τους Τζίτζιο Νοναρούμα και Χακάν Τσαλχάνογλου, απέκτησαν με μεταγραφή τους Μάικ Μενιάν και Φικάγιο Τομόρι. Αυτός είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των Ροσονέρι από τη μεταγραφική περίοδο, αλλά θα ακολουθήσουν αρκετά. Η διοίκηση των Μιλανέζων, άλλωστε, έχει ανοιχτά μέτωπα και είναι σε ανοιχή γραμμή με Μαδρίτη, Μάντσεστερ και Λονδίνο.

Η Μίλαν έχει βασικά συμφωνήσει με τη Ρεάλ για την παραμονή του Μπραΐμ Ντίαθ, με την εξής φόρμουλα: Νέος δανεισμός για 2-3 εκατ. ευρώ, οψιόν αγοράς για 22 εκατ. ευρώ, οψιόν επαναγοράς από τους Μαδριλένους για 27. Από εκεί και πέρα, οι Ροσονέρι συζητάνε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντιόγκο Νταλότ, με στόχο νέο δανεισμό και οψιόν αγοράς. Αν δεν καταστεί εφικτό αυτό, αφού οι Αγγλοι θέλουν να τον πουλήσουν, τότε οι Μιλανέζοι θα κινηθούν για τον Οντριοθόλα της Ρεάλ.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση, η Μίλαν έχει συμφωνήσει με τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος όμως θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι. Ο Γάλλος πιστεύει ότι αυτό θα γίνει, αλλά οι Ροσονέρι για να είναι καλυμμένοι έχουν κάνει μια συζήτηση και με τη Ρεάλ για τον Λούκα Γιόβιτς. Για δανεισμό του όμως και όχι για αγορά. Με την Τσέλσι οι Μιλανέζοι θα συζητήσουν και για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με τον Γάλλο χαφ να επιθυμεί την επιστροφή στο Σαν Σίρο, ενώ αναζητείται και αναπληρωματικός αριστερός μπακ.

Σύμφωνα με το Sky Italia, ο παίκτης που σκέφτονται οι Ροσονέρι είναι ο Γκαμπριέλ Γκούντμουντσον της Γκρόνινγκεν. Είναι 22 ετών, Σουηδός και θεωρείται αρκετά επιθετικός για αριστερός μπακ.

Η υπόθεση Κεσί

Πάνω απ’ όλα, πάντως, η Μίλαν θα πρέπει να συμφωνήσει με τον Φρανκ Κεσί για την ανανέωση του συμβολαίου. Νεότερα ρεπορτάζ θέλουν τους Ροσονέρι να προσφέρουν 3,8 εκατ. ευρώ ετησίως και τον Ιβοριανό να ζητάει 6. Η διαφορά, αν όντως αυτά τα ποσά ισχύουν, είναι μεγάλη, αλλά είναι κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να τα βρουν. Ετσι, θα πρέπει να αναμένονται υποχωρήσεις τόσο από την πλευρά των Μιλανέζων όσο και από τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ