aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣυνάντηση Γιουβέντους - Σασουόλο για Λοκατέλι, αντίπαλος η Άρσεναλ

Συνάντηση Γιουβέντους – Σασουόλο για Λοκατέλι, αντίπαλος η Άρσεναλ

Στο πρώτο πλάνο της μετεγγραφικής επικαιρότητας της Γιουβέντους έρχεται η περίπτωση του Μανουέλ Λοκατέλι, η οποία είχε «παγώσει» λόγω των υποχρεώσεων του 23χρονου μέσου με την εθνική Ιταλίας.
Όπως αναφέρει στο σημερινό της ρεπορτάζ η «Gazzetta dello Sport», οι διοικήσεις των δύο ομάδων αναμένεται να έχουν ραντεβού την προσεχή εβδομάδα ώστε να συζητήσουν τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της μετεγγραφής, ωστόσο η Σασουόλο δεν αναμένεται να είναι εύκολη… λεία για τους «μπιανκονέρι».

Για την ακρίβεια, ο ιταλικός σύλλογος έχει πρόταση για την πώληση του παίκτη από την Άρσεναλ, η οποία όχι μόνο κρίνεται ικανοποιητική στο ποσό που προσφέρεται (40 εκατ. ευρώ), αλλά και στους όρους της πιθανής μετεγγραφής, αφού οι «κανονιέρηδες» μπορούν να δώσουν το ποσό απ’ ευθείας κι όχι με δόσεις.

Η απόκτηση του Μανουέλ Λοκατέλι θεωρείται ότι θα είναι και η μοναδική, που θα επιδιώξει η Γιουβέντους χωρίς πρώτα να προχωρήσει σε κάποια πώλησή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ