aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντεμπελέ

Στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντεμπελέ

Περίεργο κλίμα επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό του γαλλικού συλλόγου από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι… φευγάτος από καιρό, αφού όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». Φήμες ακούγονται και για τον Λιονέλ Μέσι, του οποίου ο πατέρας φαίνεται να είχε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα, ώστε να γυρίσει ο Αργεντινός στους «μπλαουγκράνα», καθώς επίσης το κλίμα δεν… σηκώνει τον ισχυρό άνδρα της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Άνχελ Ντι Μαρία θέλει να αποχωρήσει επίσης από τους Παριζιάνους, οι οποίοι έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο 24χρονος Γάλλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας.

Συνεπώς, αν η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τον αποκτήσει, δεν θεωρείται απίθανο το σενάριο ο Ντεμπελέ να μετακομίσει στη Γαλλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ