aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Στο «στόχαστρο» της Μίλαν ο Ρενάτο Σάντσες

Στο «στόχαστρο» της Μίλαν ο Ρενάτο Σάντσες

Την ώρα που όλα δείχνουν πως απομένουν μόνο οι σχετικές ανακοινώσεις για την αποχώρηση του Φρανκ Κεσί με προορισμό τη Μπαρτσελόνα, στη Μίλαν φαίνεται πως έχουν καταλήξει ήδη στον διάδοχό του.

Ο λόγος για τον 24χρονο χαφ της Λιλ, Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος φαινομενικά αποτελεί τον εκλεκτό των Ροσονέρι για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να απασχολήσει το κλαμπ το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Equipe», ο γαλλικός σύλλογος δεν προτίθεται να καταβάλλει ιδιαίτερα ισχυρή αντίσταση για να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ, καθώς το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια και να βάλει ξανά σε τάξη τα μισθολογικά του.

Όπερ σημαίνει πως η Μίλαν έχει μπροστά της μια ιδανική ευκαιρία για να τον κάνει δικό της μέσα στους επόμενους μήνες, δίχως ωστόσο να… ματώσει οικονομικά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Τη φετινή σεζόν ο Ρενάτο Σάντσες μετράει 25 συμμετοχές με τους Λιλουά σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό ένα γκολ και πέντε ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ