aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτο Μάντσεστερ κοιτάει η Γιουβέντους για ενίσχυση στο κέντρο

Στο Μάντσεστερ κοιτάει η Γιουβέντους για ενίσχυση στο κέντρο

Είναι μια ιστορία που κρατάει χρόνια… Η Γιούβε και το κέντρο. Κάθε χρόνο οι Μπιανκονέρι θέλουν να δυναμώσουν στη μεσαία γραμμή αλλά σχεδόν ποτέ δεν το κάνουν. Φέτος, είναι η αλήθεια, με την απόκτηση του Μανουέλ Λοκατέλι έγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχει, όμως, αρκετή δουλειά ακόμη που πρέπει να κάνουν οι Τορινέζοι και αρχίζουν σιγά-σιγά να κινούνται. Προς ποια κατεύθυνση; Προς το Μάντσεστερ.

Εκεί είναι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος. Και ο οποίος, όπως παραδέχεται, αγαπάει το Τορίνο και τη Γιουβέντους. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν αναφερόμαστε σε αυτόν. Οι Μπιανκονέρι θέλουν παίκτη τον Ιανουάριο και σύμφωνα με τους Ιταλούς αυτός μπορεί να είναι ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ. Ο Ολλανδός χαφ της Γιουνάιτεντ δεν είναι ευτυχισμένος στην ομάδα του και στο Τορίνο το σκέφτονται.

Βασικά, έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του 24χρονου Ολλανδού. Μια επαφή με στόχο να πάρουν πληροφορίες για το πώς βλέπει τα πράγματα η πλευρά του παίκτη. Αν, δηλαδή, θα θέσει θέμα αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Και αν όντως γίνει έτσι, κατά πόσο θα ήταν εφικτός ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς. Οπως τονίζουν οι Ιταλοί, αυτή είναι η μόνη φόρμουλα που ενδιαφέρει τη Γιουβέντους.

Οι οπαδοί της οποίας ζητούν πάντα, μέσω των social media, την επιστροφή του Πογκμπά το προσεχές καλοκαίρι. Κάτι, όμως, που μόνο εύκολα δεν είναι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ