aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Στο χέρι του Μέσι να επιστρέψει, ανοιχτές οι πόρτες της Μπαρτσελόνα»

«Στο χέρι του Μέσι να επιστρέψει, ανοιχτές οι πόρτες της Μπαρτσελόνα»

Ανοιχτή και οικονομικά εφικτή είναι η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Έντουαρντ Ρομέου, οικονομικός αντιπρόεδρος του συλλόγου, σε συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς. Ο Αργεντινός επιθετικός δεσμεύεται με την Παρί ως το τέλος της σεζόν και οι «μπλαουγκράνα» ουσιαστικά πετούν στον ίδιο το μπαλάκι για να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

«Οπως όταν έπαιζε, αυτός ελέγχει την μπάλα. Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά πρώτα στους υπεύθυνους για το αγωνιστικό κομμάτι. Εάν το σκεφθεί, θα πιάσουμε δουλειά. Ξέρουμε να κάνουμε θαύματα. Αλλά ναι, είναι πλεονέκτημα για την Μπαρτσελόνα και οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοικτές για τον Μέσι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παράγοντας των «μπλαουγκράνα».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι οι Καταλανοί έχουν θέσει έναν βραχυπρόθεσμο στόχο, καθώς θέλουν μέχρι την σεζόν 2024/25, να μειώσουν το μισθολογικό κόστος στα 500 εκατομμύρια ευρώ από 656 που είναι σήμερα, δηλαδή σε ποσοστό 23%. Πρόκειται, για μια απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, προκειμένου να διατηρηθεί η βιωσιμότητα του οικονομικού εγχειρήματος, που άρχισε αυτό το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ