aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Στην U-17 της Ρεάλ κυκλοφορούν με τσάντες 500 ευρώ»

«Στην U-17 της Ρεάλ κυκλοφορούν με τσάντες 500 ευρώ»

Ο 25χρονος Φίλιπ Λίενχαρτ πέρασε αρκετά χρόνια στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης προτού μεταβεί στη Γερμανία για λογαριασμό της Φράιμπουργκ. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει να θυμάται πολλά πράγματα από την περίοδο που ήταν στους Μαδριλένους. Ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός έχει κρατήσει κυρίως τα αρνητικά.

Ενα εξ αυτών ήταν το γεγονός ότι έβλεπε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι οι περισσότεροι ήταν κάτω των 18 ετών, να κυκλοφορούν με αρκετά χρήματα στα χέρια τους και με τσάντες, οι οποίες κόστιζαν περισσότερα από 500 ευρώ.

«Με έκπληξη είδα παίκτες της U-17 να περπατούν με τσάντες στις πλάτες τους των 500 ευρώ. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Νομίζω ότι δεν είναι καλό να έχουν τόσα χρήματα από πολύ μικρή ηλικία. Ετσι, μπορεί να μην δει τι είναι πραγματικά σημαντικό στην καριέρα του. Με αυτόν τον τρόπο χάνονται και πολλά ταλέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λίενχαρτ στην «Marca».

Ειναι γνωστό βέβαια ότι η Ρεάλ έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές από τα «φυτώρια» της, ωστόσο κανένας τους δεν έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ομάδα. Αλλωστε, o Φλορεντίνο Πέρεθ έχει δείξει ότι αρέσκεται περισσότερο στις (ακριβές) μετεγγραφές, παρά στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από το φυτώριο της Ρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ