aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτην κορυφή της λίστας της Άρσεναλ ο Μανωλάς

Στην κορυφή της λίστας της Άρσεναλ ο Μανωλάς

Η Ρόμα αναμένεται να δεχθεί μία αρκετά ελκυστική πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και νέο δημοσίευμα της Sun θέλει την Άρσεναλ να παραμένει ιδιαίτερα «ζεστή» για την απόκτησή του.

Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, το όνομα του Μανωλά βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει επίσημη κρούση στη Ρόμα το καλοκαίρι.

Ο Βενγκέρ έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της ευάλωτης αμυντικής του γραμμής και ο Μανωλάς αποτελεί τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο.

Φυσικά, η Sun τονίζει πως η Τσέλσι, η οποία φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με την πλευρά του Έλληνα αμυντικού, ίσως σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες της Άρσεναλ να πάρει τον Μανωλά στο Emirates.

Για τον 24χρονο στόπερ ενδιαφέρον φαίνεται να είχε δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτή τη στιγμή Άρσεναλ και Τσέλσι θα είναι αυτές που θα μονομαχήσουν για να αποσπάσουν την υπογραφή του το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ