aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτην Αγγλία ο Σκάρπα, υπογράφει στη Νότιγχαμ και όχι στον Ολυμπιακό

Στην Αγγλία ο Σκάρπα, υπογράφει στη Νότιγχαμ και όχι στον Ολυμπιακό

Παίκτης της Νότιγχαμ πρέπει να θεωρείται ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας και απασχόλησε τον Ολυμπιακό, πέταξε για την Αγγλία και θα υπογράψει ως το 2026, αφού περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

«Να βάλω αγγλικούς υπότιτλους πλέον; Ευγνωμοσύνη για τα όσα έχουν γίνει στη ζωή μου. Ο Θεός είναι καλός. Ονειρική πρόκληση», έγραψε στο Instagram από το αεροδρόμιο, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση για Αγγλία ο Σκάρπα, που σύμφωνα με αγγλικά Μέσα θα έχει απολαβές 30.000 λιρών την εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Σκάρπα τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο στην παρούσα φάση υπάρχουν άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες (στόπερ, εξτρέμ) και όχι ένας ακόμη επιτελικός μέσος, τη στιγμή που στο ρόστερ και συχνά στην ενδεκάδα υπάρχουν οι Χάμες, Μπιέλ, αλλά ο Φορτούνης που ανεβαίνει συνεχώς.

Ο Βραζιλιάνος οδήγησε την Παλμέιρας στον τίτλο έχοντας 13 γκολ και 15 ασίστ κάνοντας 60 εμφανίσεις μέσα στο 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ