aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣτα ραντάρ της Μπάγερν Μονάχου ο Κόβασιτς

Στα ραντάρ της Μπάγερν Μονάχου ο Κόβασιτς

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τόμας Τούχελ φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στη μεταγραφική δραστηριότητα που ετοιμάζει η Μπάγερν για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ένα από τα ονόματα που έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο για τους Βαυαρούς είναι εκείνο του Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει τον Γερμανό προπονητή από την κοινή θητεία τους στην Τσέλσι.

Το γεγονός μάλιστα πως το συμβόλαιό του λήγει με τους Μπλε το καλοκαίρι το 2024 έχει χαρίσει επιπλέον αυτοπεποίθηση στους Βαυαρούς που ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν επαφές μεταξύ των δυο κλαμπ για την υπόθεση του Κροάτη, αν και αυτό είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει μέσα στο επόμενο διάστημα. Τη φετινή σεζόν ο Κόβασιτς έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με τη φανέλα των Μπλε με απολογισμό δυο γκολ και μια ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ