aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣόλσκιερ για Χάαλαντ: «Κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή…»

Σόλσκιερ για Χάαλαντ: «Κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή…»

Χάαλαντ και Σόλσκιερ είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Μόλντε. Επειτα οι δρόμοι τους χωρίστηκαν, με τον Νορβηγό τεχνικό να βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της Γιουνάιτεντ και τον νεαρό φορ να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου, φορώντας τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ, έχει συνδεθεί από το περασμένο καλοκαίρι με τους «κόκκινους διαβόλους». Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως Γιουνάιτεντ και Ρεάλ θα δώσουν μάχη για την απόκτηση του, ενώ ο μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως τέσσερις ομάδες της Premier League, έχουν την οικονομική δυνατότητα για να τον κάνουν δικό τους.

Πάντως ο Σόλσκιερ δεν πήρε θέση για όσα γράφονται, λέγοντας παρ’ όλα αυτά πως … κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το μέλλον!

«Νομίζω πως όταν έχεις νεαρούς ποδοσφαιριστές σαν προπονητής, τότε θες να βλέπεις την εξέλιξη τους. Και εγώ έχω επαφή με τον Έρλινγκ. Είναι εκπληκτικό και νιώθω υπέροχα που τον βλέπω να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο και να έχει βελτιωθεί τόσο σαν παίκτης», είπε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ!

Είναι ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ και του εύχομαι τα καλύτερα όσο είναι εκεί. Δεν ξέρω όμως πως μπορεί να τα φέρει η ζωή αργότερα. Ξέρετε πως δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είναι παίκτης της Ντόρτμουντ και δεν θα έδειχνα σεβασμό αν αναφερόμουν σε αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ