aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω έξω από το γήπεδο της Νιούκαστλ»

«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω έξω από το γήπεδο της Νιούκαστλ»

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος της Ντεπορτίβο Χονάς Γκουτιέρες, διεγνώσθη με καρκίνο στα γεννητικά του όργανα την εποχή που έπαιζε στη Νιούκαστλ και ουκ ολίγες φορές, είχε μιλήσει για απαξιωτική συμπεριφορά από την αγγλική ομάδα, υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο δεν τον στήριξε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και ότι τον κακομεταχειρίστηκε και τον έθεσε στο περιθώριο.

Μιλώντας στο βρετανικό Τύπο, η μητέρα του Γκουτιέρες υποστήριξε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει έξω από το γήπεδο της Νιούκαστλ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακομεταχείριση του γιου της από την αγγλική ομάδα.

«Ήμουν τόσο στεναχωρημένη γι’ αυτό που έκαναν στον Χονάς, που ήθελα να αυτοκτονήσω έξω από τη θύρα του γηπέδου. Θα άφηνα μια κάρτα, στην οποία θα αναγραφόταν η τρομακτική μεταχείριση που έδειξε η Νιούκαστλ στο γιο μου. Επιστρέφει μετά το χειρουργείο, αφού είχε χάσει τον ένα του όρχι και τον πέταξαν σαν κακό σκυλί», υποστήριξε η μητέρα του Χονάς Γκουτιέρες στην Daily Mail.

jonas mother

Ο γενικός διευθυντής της Νιούκαστλ, Λι Τσάρνλι, ωστόσο, αρνήθηκε τις κατηγορίες: «Ακόμη κι αν θέλαμε να επηρεάσουμε την αποστολή του προπονητή -κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάναμε-, αυτό θα αντέβαινε στο συμβόλαιο του προπονητή. Ο Χονάς βρέθηκε εκτός της βασικής ενδεκάδας πριν διαγνωστεί με καρκίνο, εξαιτίας της άφιξης νέων και τεχνικά καλύτερων παικτών».

Ο Αργεντινός την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στη Γαλικία, έχοντας με την Ντεπορτίβο 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κόπα ντελ Ρέι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ