aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΖλάταν: Συμφώνησε και ανανεώνει μέχρι το 2023 με τη Μίλαν

Ζλάταν: Συμφώνησε και ανανεώνει μέχρι το 2023 με τη Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Gazzetta dello Sport».

Ο Ζλάταν, ο οποίος γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του τον Οκτώβριο, δεσμεύεται στο «Σαν Σίρο» μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Βέβαια, η φετινή του πορεία στα ιταλικά γήπεδα δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο, καθώς ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα, τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόσφατα όμως ο Σουηδός αστέρας άφησε πίσω του το συγκεκριμένο πρόβλημα και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι. Εως τώρα έχει καταφέρει να καταγράψει οκτώ συμμετοχές, έξι στο πρωτάθλημα και τρεις στο Champions League, πετυχαίνοντας 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ μάλιστα επέστρεψε και στις κλήσεις της εθνικής Σουηδίας.

Σύμφωνα με το σημερινό (18/11) πρωτοσέλιδο της «Gazzetta dello Sport», η διοίκηση είναι ευχαριστημένη με την παρουσία του στον σύλλογο, γι’ αυτό και σύντομα αναμένεται να πέσουν υπογραφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς ο Ζλάταν ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για να φοράει τη φανέλα των «ροσονέρι» και την επόμενη σεζόν.

Οπως αναφέρει μάλιστα η ιταλική εφημερίδα, ο 40χρονος στράικερ, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στις αρχές του επόμενου έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ