aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΖλάταν Ιμπραΐμοβιτς - Μίλαν: Φοβερό στατιστικό τον χρίζει Νο1 στράικερ στην Ευρώπη! (pic)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς – Μίλαν: Φοβερό στατιστικό τον χρίζει Νο1 στράικερ στην Ευρώπη! (pic)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκοράρει με κάθε τρόπο τον τελευταίο χρόνο και είναι ο μοναδικός στην Ευρώπη που έχει πετύχει τουλάχιστον 5 γκολ με κεφαλιά, δεξί και αριστερό πόδι!

Στα «χαρτιά», αναγράφεται ως δεξιοπόδαρος. Ωστόσο, η μυθική του πορεία στα ευρωπαϊκά και μη γήπεδα, τα εντυπωσιακά «scorpion-kick» και ψαλιδάκια, έχουν αποδείξει ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο κατεξοχήν στράικερ που μπορεί να εκτελεί με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο. Κι ένα πρόσφατο στατιστικό ήρθε να «σφραγίσει» τη μοναδικότητά του και μάλιστα, στα 39 του χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός ηγέτης της Μίλαν έχει σκοράρει από την αρχή του 2020 τουλάχιστον 5 γκολ με κεφαλιά (6), 5 με το δεξί πόδι (11) και 5 με το αριστερό (5). Σύμφωνα με το «Opta», αυτό το «5+5+5», λοιπόν, αποτελεί επίδοση που δεν πραγματοποιήσει κανείς άλλος παίκτης στα Top-5 πρωταθλήματα στο ανάλογο διάστημα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ