aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΖλάταν: «Είμαι ακόμα Θεός, είμαι ακόμα το Νο. 1»

Ζλάταν: «Είμαι ακόμα Θεός, είμαι ακόμα το Νο. 1»

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει σιγά-σιγά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καθώς είχε μείνει εκτός από τις υποχρεώσεις της Μίλαν, περίπου επτά μήνες.

Ο Σουηδός σταρ μπορεί να είναι 41 ετών, ωστόσο από ότι όλα δείχνουν δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και για ακόμα μια φορά… κέντησε σε συνέντευξη που έδωσε στην «Sportmediaset».

«Είμαι ακόμα Θεός, είμαι ακόμα το νούμερο 1, τώρα επέστρεψα και η μουσική αλλάζει. Έχω τόση επιθυμία, θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα, όσα έχασα σε αυτούς τους επτά ή οκτώ μήνες. Έχασα χρόνο. Η ομάδα σε κρίση; Δεν ανησυχώ, αυτές είναι φυσιολογικές στιγμές μέσα σε μια σεζόν. Τώρα πρέπει να μιλήσουμε λίγο και να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά.

Για την κριτική που έχει δεχτεί: «Είναι φυσιολογικό, γιατί αν δεν σε κριτικάρουν, δεν είσαι στην κορυφή. Μου ασκούν κριτική εδώ και 25 χρόνια επειδή είμαι το νούμερο 1, το έχω συνηθίσει. Είναι σαν να ρίχνεις βενζίνη στη φωτιά και όταν παίζεις με τη φωτιά καίγεσαι. Αισθάνομαι ακόμα σαν Θεός; Φυσικά, τίποτα δεν αλλάζει».

Επιπλέον ο Σουηδός σούπερ σταρ ανέφερε: «Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά! Επέστρεψα στην ομάδα και νιώθω ελεύθερος, ελεύθερος εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό σημαίνει ότι είμαι καλά. Σε αυτό το διάστημα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τον προπονητή, το προσωπικό και τον σύλλογο από έξω. Έκανα υπομονή γιατί έπρεπε να επιστρέψω στην κορυφή, η αποθεραπεία πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ