aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Ύποπτες» πέντε αναμετρήσεις της Φροζινόνε στη Serie A!

«Ύποπτες» πέντε αναμετρήσεις της Φροζινόνε στη Serie A!

Λίγες ημέρες μετά ο σκάνδαλο που ξέσπασε με τη συμμετοχή του αμυντικού της Τζένοα, Αρμάντο Ίτσο, σε παράνομα στοιχήματα τη σεζόν 2013/14, όταν και αγωνιζόταν στη Serie B, με την Αβελίνο, το ιταλικό ποδόσφαιρο σκεπάζεται ξανά από σύννεφα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της La Republicca, πέντε αναμετρήσεις της Serie A και ακόμα 11 για τη Lega Pro (3η κατηγορία) θεωρούνται «ύποπτες» για στοιχηματική απάτη.

Σε ότι αφορά στα ματς της Serie A, πρόκειται για πέντε παιχνίδια της Φροζινόνε, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ηττών από τη Νάπολι με 4-0 και 5-1, με τη δεύτερη μάλιστα να έχει προκαλέσει εξ΄αρχής το ενδιαφέρον της Ιταλικής Ομοσπονδίας που είχε άμεσα ξεκινήσει να ερευνά το συγκεκριμένο ματς.

Τα άλλα τρία επίμαχα παιχνίδια αφορούν τις ήττες από Μίλαν και Τζένοα με 4-2 και 4-0 αντίστοιχα, αλλά και τη νίκη της Φροζινόνε απέναντι στην Ελλάς Βερόνα.

Η Κατάνια είναι η ομάδα που βρίσκεται στο επίκεντρο των φερόμενων ως «στημένων» αγώνων της Lega Pro, με την ομάδα της Σικελίας να πληρώνει εδώ και καιρό αντίστοιχη εμπλοκή της σε παράονομα στοιχήματα στο παρελθόν, καθώς ουσιαστικά αυτός είναι ο λόγος που έχει σχεδόν διαλυθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ