aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΥποψίες για στημένο παιχνίδι στην Ιταλία

Υποψίες για στημένο παιχνίδι στην Ιταλία

Όλα περιστρέφονται γύρω από μια αποβολή και τα ασυνήθιστα υψηλά ποσά που παίχτηκαν σε στοιχηματικές εταιρείες υπέρ αυτής. Πόνταραν οι παίκτες του στοιχήματος ότι θα υπάρχει αποβολή στο παιχνίδι και πραγματικά… έγινε. 

Η κόκκινη κάρτα ήρθε, μάλιστα, πολύ νωρίς στην αναμέτρηση για τη Serie A. Στο 13ο λεπτό ο Μίρκο Γκόρι αποβλήθηκε επειδή επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος δεν είχε άλλη επιλογή από το του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν, σε συνεργασία με τη Sportradar, όσα… περίεργα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα τόσο στο γήπεδο όσο και με τα πονταρίσματα υπέρ της αποβολής, όπως αναφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport».

Αν συγκεντρωθούν αρκετές ενδείξεις, τότε η υπόθεση θα διαβιβαστεί στις αστυνομικές αρχές, αλλά και στην Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή, που είναι υπεύθυνες για την επιβολή ποινών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ