aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπάρχει ζωή στη Νάπολι, έμεινε στο... πρωτάθλημα η Ίντερ!

Υπάρχει ζωή στη Νάπολι, έμεινε στο… πρωτάθλημα η Ίντερ!

Έμεινε στο πρωτάθλημα και στην μυθική ανατροπή κόντρα στην Μίλαν η Ίντερ και την… πάτησε από τη Νάπολι!

Οι «νερατζούρι» είχαν τον έλεγχο αλλά είδαν τον Φαμπιάν Ρουίθ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να «παστελώνει» ένα τρομερό γκολ, το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει στη Νάπολι τη νίκη (0-1) και το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας! Ο επαναληπτικός στο «Σαν Πάολο» σε σχεδόν ένα μήνα (5/3), με τους «παρτενοπέι» να καλούνται να προστατέψουν το προβάδισμά τους και να σφραγίσουν την πρόκρισή τους.

Στα του ματς, η Ίντερ μπήκε δυνατά, πήρε τον έλεγχο και προσπαθούσε να απειλήσει με κύριους εκφραστές τους Λαουτάρο και Λουκάκου. Ωστόσο, δυκσολευόταν αρκετά απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, που προσπαθούσε συχνά-πυκνά να… ξεμυτήσει και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος αφού υπήρχαν αρκετές διακοπές, είτε για φάουλ, είτε για πλάγια και οι δύο ομάδες το πήγαιναν αρκετά συντηρητικά αφού δεν ήθελαν να πάρουν ρίσκα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, στο πρώτο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους αλλά ο Παντέλι έβαλε «ΣΤΟΠ» στον Μέρτενς στο τετ-α-τετ.

Αυτή ήταν και η… προειδοποιητική βολή από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιζαν έξυπνα και με σωστή τακτική και κατάφεραν να «παγώσουν» το «Τζουζέπε Μεάτσα» στο 57ο λεπτό με μια τρομερή σουτάρα του Φαμπιάν Ρουίθ που δεν επέτρεψε στον Παντέλι να αντιδράσει. Αυτό το γκολ έδωσε ρυθμό στον αγώνα, με τον Κόντε να ρίχνει στο ματς τους Έρικσεν, Σάντσες και Μπαρέλα αλλά παρότι πίεσαν ασφυκτικά, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Οσπίνα και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τους βρήκε να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με… σκυμμένα κεφάλια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ