aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Ξενέρωσε» τη Σαμπντόρια η Βενέτσια (vid)

«Ξενέρωσε» τη Σαμπντόρια η Βενέτσια (vid)

Την… χάλασε στη Σαμπντόρια η Βενέτσια! Οι νεοφώτιστοι πήραν σπουδαίο βαθμό μέσα στη Γένοβα (1-1) και συνέχισαν την πολύ καλή τους πορεία, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να απομακρυνθούν αρκετά από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Ο Γκαμπιαντίνι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ για τη Σαμπντόρια, με τον Ιταλό επιθετικό να πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του γκολ σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια. Ένα τέρμα που «έφτιαξε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν καθόλα ανώτεροι στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όσο περνούσαν τα λεπτά άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να «χαλάνε» τους Γενοβέζους με τον Ανρί στο 87ο λεπτό για το τελικό 1-1.

Την… χάλασε και η Έμπολι στην Σπέτσια, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες επίσης με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από δύο αυτογκόλ. Ο Ματζόρε στο 51’ σκόραρε άθελά του στην εστία της ομάδας του για να δώσει προβάδισμα στη Σπέτσια, αλλά ο Δημήτρης Νικολάου με τον ίδιο τρόπο έγραψε το τελικό 1-1 στο 71ο λεπτό.

Τέλος, σημαντική νίκη πήρε η Τορίνο, επικρατώντας 1-0 της Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Mανιάνι να αποβάλλεται στο 25’ και στα… καπάκια ο Πομπεγκά άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ