aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΞεκάθαρος ο Μουρίνιο: «Δεν είναι στη φύση μου να τερματίζω έβδομος - όγδοος»

Ξεκάθαρος ο Μουρίνιο: «Δεν είναι στη φύση μου να τερματίζω έβδομος – όγδοος»

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Ρόμα στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου έκανε το «δύο στα δύο» μετά τη νίκη με 4-0 στην έδρα της Σαλερνιτάνα.

Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ζητάει καμία πίστωση χρόνου για να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς του στους «τζιαλορόσι» και υπογραμμίζει πως στόχος του δεν είναι να τερματίσει η ομάδα στην 7η ή την 8η θέση της βαθμολογίας.

«Όταν έφτασα, ήμουν πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Ιταλία, για να προπονήσω μια ομάδα με αληθινούς οπαδούς, που έχουν μεγάλο πάθος και ήθελα κι εγώ, να ζήσω το ίδιο ξανά. Ο χρόνος οδηγεί τα πράγματα. Εγώ όμως, δε θέλω πολύ χρόνο, είναι ενάντια στη φύση μου. Το να τερματίσω έβδομος-όγδοος, δεν είναι αρκετό για μένα, θέλω να επιταχύνω την εξέλιξη», ανέφερε αρχικά ο «Special One» και συμπλήρωσε:

«Χτίζουμε ένα καλό γκρουπ, ακόμα κι αν εγώ ήθελα να έχουμε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες στον πάγκο. Υπάρχουν πολύ πλουσιότερες ομάδες από τη δική μας και θα αντιμετωπίσουμε δυνατότερους αντιπάλους. Δε θέλω η ομάδα μου, να αλλάξει τη νοοτροπία της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ