aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Ξεμπούκωσε» κόντρα στη Σασουόλο η Νάπολι, βυθίζεται η Κάλιαρι

«Ξεμπούκωσε» κόντρα στη Σασουόλο η Νάπολι, βυθίζεται η Κάλιαρι

Άγριο… ξέσπασμα από τη Νάπολι, που παρέσυρε τη Σασουόλο (6-1 εντός έδρας) και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 3 αγωνιστικές.

Βυθίζεται προς τη Serie B η Κάλιαρι, η οποία ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από τη Βερόνα και θέτει σε κίνδυνο την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη, οι «τζιαλομπλού» διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για την 7η θέση.

Στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», η ομάδα του Σπαλέτι εμφανίστηκε… αγριεμένη και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Σασουόλο.

Οι «παρτενοπέι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4’ με εξαιρετική κεφαλιά του Κουλιμπαλί, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 15’ με κεφαλιά του Οσιμέν.

Με δύο ακόμα μαζεμένα γκολ (19’ Λοσάνο, 21’ Μέρτενς) η Νάπολι έφτασε στο 4-0, την ώρα που οι «νεροβέρντι» έδειχναν να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Στο 54’, ο Μέρτενς πλάσαρε από κοντά τον Κονσίλι και διαμόρφωσε το 5-0, ενώ στο 80’ ήταν η σειρά του Ραχμάνι να μπει στον πίνακα των σκόρερ (6-0). Στο 87’, ο Λοπέζ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους μειώνοντας σε 6-1.

Στη Σαρδηνία, η Βερόνα έκλεισε το… σπίτι της Κάλιαρι, την οποία νίκησε 2-1. Η ομάδα του Τούντορ ξεκίνησε καλύτερα και μπήκε μπροστά στο 8’ με πλασέ του Μπαράκ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 25’, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-1, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Αλτάρε. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους «νησιώτες», ήρθε το 0-2 στο 44’, με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Καπράρι.

Στο 57’, η Κάλιαρι μείωσε (1-2) με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Πέδρο, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε τρόπο για να φτάσει στην ολική επαναφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ